Mijn aanraders

Regelmatig krijg ik vraag welke programma’s ik zelf gebruik of wat ik aanraadt voor mijn klanten. Op deze pagina vindt je een overzicht van mijn persoonlijke favorieten.

Het is een mix van producten, programma’s en trainingen die ik dagelijks gebruik en/of waar ik veel baat bij heb gehad in mijn reis als ondernemer.

* een deel van de links zijn affiliate links, mocht je via die link iets aanschaffen ontvang ik een klein percentage (dit kost jou niets extra!)

Yvette maf 2 way VA

Tools & praktische items

Structuurjunkie

De basis en houvast in mijn bedrijf: de Structuurjunkie planner! Ik hou van plannen op papier, het overzicht en het gevoel van orde aanbrengen doe ik het liefst met pen en papier.

De planner van Structuurjunkie is prachtig vormgegeven en door de verticale indeling van de dagen heb je direct een duidelijk overzicht van je week. Daarnaast krijg je bij je planner ook een gratis plantraining die je een perfect kick start geeft om op een andere manier naar plannen te kijken.

Bekijk de planners hier

PS. de notitieboekjes zijn ook een vast item in mijn tas/op mijn bureau!

Anne - Gouden Lijntjes

Trello

Een onwijs praktische tool om met anderen in samen te werken, maar ook bijvoorbeeld een contentplanning in te maken.

Doordat je taken aan iemand kan toewijzen en commentaar kan toevoegen is het ideaal om overzicht te houden als je met meerdere mensen samenwerkt. Ook kan je Trello koppelen aan Google én er is een hele goede app voor je telefoon.

Toggl

De vaste tool voor mijn tijdsregistratie. Met 1 druk op de knop houd ik bij hoeveel tijd ik aan welk project besteed.

Deze inforamtie gebruik ik zowel om terug te koppelen aan klanten, maar ook om inzicht te krijgen waar mijn tijd naar toe gaat en hoe ik daar mijn planning op aan kan passen.

Pas als je weet waar je tijd naar toe gaat kan je je tijd efficiënt inzetten!

LastPass

Digitale wachtwoordkluis, echt onmisbaar om veilig te kunnen werken voor mijn klanten. Maar ook omdat ik hierdoor nooit meer iets hoef te onthouden of op te schrijven.

Het kost even tijd om het goed in te richten, maar ik gebruik het inmiddels overal, ook privé.

Trainingen & cursussen

Divicademy

Voor een aantal klanten en ook voor mijn eigen website maak ik gebruik van WordPress met het Divi thema. Een behoorlijk intuïtieve builder om te gebruiken, maar ook een programma met veel verborgen geheimen.

Om meer vertrouwd te raken met Divi én om een helpdesk bij de hand te hebben als ik iets stuk maak, ben ik lid van de Divicademy van Loes aka Online by Louise. Hier vind ik gemakkelijk de antwoorden en kan ik er op vertrouwen dat dit antwoord ook echt klopt :-)

Lees meer over Divicademy

Anne - Gouden Lijntjes
Anne - Gouden Lijntjes

Modern Story

Ik werk regelmatig met klanten die gebruiken van advertenties op social media. Zelf wist ik hier weinig van, dus heb ik de training “Adverteren op Instagram & Facebook” gevolgd bij Modern Story. Manon weet er onwijs veel vanaf en weet dit ook heel goed over te brengen. Inmiddels heb ik meerdere trainingen van haar gevolgd en raad ik haar regelmatig aan bij mijn klanten!

Lees meer over Modern Story en de trainingen die Manon aanbiedt

Academie voor Virtueel Professionals

Toen ik de knoop had doorgehakt dat ik wilde gaan ondernemen en wilde starten als Virtual Assitant wilde ik ook direct knallend van start. Om te voorkomen dat ik mezelf zou verliezen in de zoektoch naar informatie en kennis, koos ik voor het volgen van het prgramma “Binnen 10 weken een lopend VP bedrijf” bij de Academie voor Virtueel Professionals.

Het programma was intensief, maar perfect om in 1 keer een goede basis neer te zetten voor mijn bedrijf. Binnen die 10 weken had ik mijn eerste klant al binnen en maakte ik een echte vliegende start als VA.

Meer weten over de opleiding.

Anne - Gouden Lijntjes

Programma’s

Maatos

Als je een online programma wilt aanbieden en graag een alles in 1 oplossing willen om snel van start te kunnen, dan is Maatos perfect. Alles voor jouw leeromgeving staat direct klaar en kan je net zoveel personaliseren als je zelf wilt!

Activeer hier jouw account

Anne - Gouden Lijntjes
Anne - Gouden Lijntjes

MailBlue

Mijn absolute favoriete programma voor e-mailmarketing. Gebaseerd op het Amerikaanse Active Campaign maar dan met Nederlandse helpdesk.

Je kan met MailBlue nieuwsbrieven versturen, funnels inrichten en nog veel meer.

Activeer hier jouw account

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl