Hoe is het om met mij te werken?

Heb je mijn pagina met mijn aanbod gezien? En ben je nieuwsgierig geworden naar hoe dat nou in de praktijk gaat? Hoe het is om met mij samen te werken aan je bedrijf? Samen ervoor te zorgen dat jij echt stappen gaat zetten. Mij met al mijn enthousiasme als jouw persoonlijke stok achter de deur en orde schepper aan je zijde hebben staan.

Er is natuurlijk maar 1 groep die hier echt iets over kan zeggen en dat zijn mijn fantastische (oud-)klanten! Daarom vroeg ik ze hoe zij het ervaren (hebben) om met mij te werken aan de groei van hun onderneming en mijn stem in hun achterhoofd te horen bij wat ze doen. Hieronder een aantal van hun ervaringen op een rij.

Yvette maf 2 way VA

Sanne van Dijk – Pippa Knus

Sanne was toe aan een frisse blik op haar business en klaar om next level te groeien. We gingen van start met een boostpakket inclusief inspirerende VIP-dag en inmiddels ben ik actief als haar Business Manager. Sanne nam een korte video op waarin ze vertelt wat het strategiepakket voor haar en haar bedrijf heeft betekend.

Meer weten over Sanne en haar bedrijf? Kijk op PippaKnus.com of volg Sanne op Instagram.

Anne - Gouden Lijntjes

Anne Jorinde Kuiper – Gouden Lijntjes

Voor altijd een speciaal plekje in mijn hart, want Anne was de allereerste die JA zei toen ik startte als VA. Tijdens onze samenwerking heb ik haar zien transformeren van “klassieke” creatieve chaoot naar een creatieve vakvrouw. Daarbij is ook haar bedrijf onwijs gegroeid en heb ik mee mogen groeien tot haar Business Manager.

 

Anne: “De manier waarop Yvette en ik met elkaar in contact kwamen spreekt boekdelen over haar assertieve aanpak: ze nam namelijk zelf het voortouw. Binnen een telefoongesprek van een half uur overtuigde ze me moeiteloos met haar tomeloze enthousiasme, praktische en doortastende visie (al binnen een paar minuten!) en – simpelweg- met haar vrolijke persoonlijkheid. Ik was direct om.

Onze samenwerking begon om klokslag pandemie, dus het was even slikken voor mij om zo’n investering te doen. Met nadruk op even, want wauw – dat was echt de beste investering van het jaar. Yvette bracht orde in de chaos en doet alles waar je normaliter een VA voor inhuurt, maar dan nog meer. Ze denkt echt gepassioneerd mee over de strategie van mijn bedrijf. Ze helpt me de rode lijn bewaken, neemt rompslomp uit handen, en geeft me deadlines – die ik als creatieve chaoot keihard nodig heb.

Ik weet dat ik haar 100% met haar taken kan vertrouwen, omdat zij net zo gebrand is op de ontwikkeling van mijn bedrijf als ik. Onze werkoverleggen lopen daarom regelmatig uit tot productieve brainstorms, met hier en daar een (positieve) existentiële bedrijfscrisis of kattenmoeder-anekdote. In een jaar tijd heb ik ook haar eigen bedrijf ontzettend mogen zien groeien, en ondersteunt ze me inmiddels meer strategisch dan uitvoerend. In elke vorm is het een cadeau om met zo’n enthousiaste, assertieve gezelligerd te werken.

Yvette: stop alsjeblieft nooit, want ik kan niet meer zonder je! ;)”

Meer weten over Anne en haar bedrijf? Kijk op GoudenLijntjes.nl of volg Anne op Instagram.

Nienke van der Zwan – Stipstijl

Met stip de meest kleurrijke dame waar ik mee mag werken ;-) En degene die mij stiekem weer een nieuwe hobby bezorgde door me een doos stipmaterialen cadeau te doen… Met Nienke heb ik veel gewerkt aan het bepalen van grenzen en het opzetten van een systeem waarbij ze nóg meer waarde kan leveren aan haar geweldige stipfans. Inmiddels is dit doorgegroeid tot de rol van Business Manager en focussen we nog meer op de te gekke plannen om Stipstijl te laten groeien!

Nienke: “Samenwerken met Yvette is zo’n feest! Ze is mijn sparringpartner, iemand met wie ik altijd mijn ideeën kan delen en om hulp kan vragen. Yvette ontzorgt en geeft veel meerwaarde. Ik vertrouw haar belangrijke zaken van mijn bedrijf toe en weet dat ze het beste met Stipstijl en met mij voor heeft. Ik heb een webshop, lever aan particulieren en aan B2B klanten, heb een eigen productlijn, host creatieve stipreizen naar Spanje en geef online en fysieke workshops. Dankzij Yvette kan ik mij meer richten op hoofdzaken, het ontwikkelen van nieuwe producten, aanspreken van nieuwe klanten en het verhogen van kwaliteit en omzet.

Yvette werkt gestructureerd, brengt overzicht en helpt om focus te houden. Waar ik soms geneigd ben iets teveel voor klanten te willen doen en mezelf daarin te vergeten, helpt Yvette het grotere geheel te blijven zien. We sparren regelmatig, nemen maandplanningen door en kijken vooruit naar wat de kansen zijn. Yvette is erg prettig om mee samen te werken. Ze komt altijd wel met dingen waar je zelf nog niet aan hebt gedacht. Meelezen met mailings, inrichten van automatische mailsystemen, klantenservice, website onderhoud, feedback geven op drukwerk, meekijken met advertenties; Yvette doet het allemaal. Yvette begrijpt hoe ik klanten te woord wil staan en doet het op een manier die helemaal bij mijn bedrijf en persoon past.

Als ondernemer heb je veel ballen in de lucht te houden. Van kleine tot grote. Ik vond het een verantwoordelijkheid om alle kennis van mijn bedrijf alleen bij mezelf te hebben en wilde ook dat mijn bedrijf zou blijven draaien in vakantieperiodes of als ik ziek zou zijn. Doordat ik een drukbezochte webshop heb en een snelle en goede klantenservice belangrijk is, was ik voorheen ook tijdens vrije dagen nog geregeld met mijn bedrijf bezig. Nu kan ik het écht even loslaten.

Ik vind het zo’n voordeel dat Yvette zich richt op creatieve ondernemers. Ze heeft in een relatief korte tijd een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Dit versterkt haar kennis en maakt haar ervaring nog breder. Hierdoor kan ze mij nog beter adviseren. Ik ben trots om tot Yvette’s klantenkring te behoren. Onderling is er prettig contact, waarin we eens per kwartaal fysiek samenkomen om kennis en ervaring uit te wisselen en te brainstormen. Daarnaast hebben we maandelijkse online meetings. Even uit je eigen bubbel komen en andere creatieve ondernemers spreken is zó goed!  

Er is één ding dat ik wel jammer vind: namelijk dat ik niet eerder met Yvette ben gaan samenwerken. Ik vond het spannend om dingen over te dragen, los te laten en te investeren in mijn bedrijf. Maar het is zo’n goede stap geweest en heeft mij al zoveel gebracht. Zonder Yvette had ik lang niet zoveel kunnen doen en zoveel mensen kunnen blij maken met mijn producten en diensten.”

Meer weten over Nienke en haar bedrijf? Kijk op Stipstijl.nl of volg Nienke op Instagram.

Nienke - Stipstijl

Mirjam Nelck Illustraties

Mirjam boekte een focusBOOSTsessie om te bespreken hoe ze haar werk als illustrator naar een volgend niveau kon brengen. Samen hebben we een mooi plan neergezet om haar bedrijven aan elkaar te verbinden en haar talent als illustrator meer te laten shinen!

 

Mirjam: “Je zou mij heel hip een ‘multipotentialite’ kunnen noemen. Ik vind duizend-en-één dingen leuk en in mijn bedrijf bied ik ook twee hele verschillende diensten aan: remedial teaching en het maken van illustraties.

Het eerste stuk loopt goed, bij het tweede stuk liep ik tegen mijn eigen limitaties aan:

Uitstelgedrag, imposter syndrome en vééééél te veel ideeën waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag en er daardoor juist niks uit mijn handen kwam.

Yvette heeft mij tijdens de focusBOOSTsessie het inzicht gegeven de twee verschillende diensten meer op elkaar af te stemmen, met oog voor mijn eigen wensen en mogelijkheden. Op deze manier is het hebben van twee hele diverse bedrijfsactiviteiten juist een kracht in plaats van een struikelblok.

Daarnaast was het ook nog eens gewoon heel gezellig!

Nu is het aan mezelf om het in goede banen te leiden, maar met Yvette als stok achter de deur heb ik vertrouwen in de toekomst.”

Meer weten over Mirjam en haar bedrijf? Kijk op MirjamNelck.nl of volg Mirjam op Instagram.

Anne - Gouden Lijntjes
Nienke Vletter

Nienke Vletter

Nienke is de zelfbenoemde work-wife van Anne en ik werk dan ook regelmatig met deze dames samen. Daarnaast is Nienke echt een inspirator voor hoe je als creatieve ondernemer succesvol kan zijn op jouw eigen voorwaarden. Ik help haar met name tijd te besparen door taken uit handen te nemen en fungeer als klankbord bij het uitwerken van nieuwe ideeën.

Nienke: “Het was zo fijn om Yvette in te schakelen toen ik startte met online creatieve workshops geven. Ik was dit telkens aan ’t uitstellen door al het ’technische’ werk eromheen. Yvette bedacht wat er moest gebeuren, zocht alle opties uit, richtte het systeem in, fixte alle benodigde koppelingen en dacht mee in de marketing.

Na een strategische sessie met Yvette heb ik bovendien mijn plannen voor ’t kwartaal weer helder. Yvette stelt niet alleen de goeie vragen om die helderheid te krijgen, maar ze is ook de stok achter de deur om die plannen ook daadwerkelijk uit te voeren. Of het nou gaat om mijn maandelijkse nieuwsbrief en blog, wekelijkse social media posts of nieuwe cursussen uitwerken. 

Met Yvette krijg je niet alleen een uitvoerende kracht, maar juist ook iemand die écht met je meedenkt; “Dit is handiger, heb je hier al aan gedacht en volgens mij moet je dat zo of zo aanpakken”. Als ik Yvette iets vraag, weet ik dat ’t goedkomt. Daardoor kan ik me focussen op de inhoud!

En daar krijg je ook nog eens een flinke dosis energie en gezelligheid bij. Ik weet ’t zeker: iedereen met een creatieve onderneming kan een Yvette in haar leven gebruiken!”

Meer weten over Nienke en haar bedrijf? Kijk op NienkeVletter.com of volg Nienke op Instagram.

Wil jij ook in dit rijtje komen te staan?

Dat snap ik hoor, het is een heerlijke groep vrouwen waar ik mee mag werken en ik kijk graag of ik ook iets voor jou kan betekenen! Op de aanbod pagina vind je de verschillende opties die ik aanbied, maar mocht je aanvullende vragen hebben, of advies willen over wat bij jouw specifieke situatie past, vraag het me gerust! Je kan me een DM sturen via Instagram of stuur een bericht naar yvette@mentorvoormakers.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl