Wie ben ik?

Ik dacht altijd dat ondernemen niets voor mij was. Ik groeide op met een vader met een ‘old school’ eigen bedrijf: altijd hard werken, bedrijf op nummer 1 en vooral blijven bikkelen. Dat was wat ik absoluut niet wilde, voor mij komt leven eerst en moet werk er juist aan bijdragen om dat leuker te maken. Ik had verschillende banen, maar liep telkens tegen grenzen aan.

Yvette 2 way VA

Op een dag werd het me duidelijk dat ik het ondernemersbloed wel degelijk in me heb, maar dat ik het ook anders mag doen! Mijn eigen weg bewandelen, mijn bedrijf inrichten zoals ik het zelf wil, volgens mijn eigen regels en met dat waar ik van ga twinkelen als basis.

Dat is ook precies waarmee ik aan de slag ga voor mijn klanten: uitzoeken hoe jij wilt ondernemen, niet zoals het “hoort”, maar zoals jij het wilt.

Yvette maf 2 way VA

Mijn achtergrond

Na mijn middelbare school heb ik korte tijd Geneeskunde gestudeerd, maar al snel kwam ik tot de conclusie dat daar niet mijn toekomst lag. Via via ben ik het vak van secretaresse ingerold en die functie heb ik op verschillende plekken mijn eigen invulling mogen geven. Na een flink aantal jaren ervaring op te hebben gedaan voor werkgevers als Bureau Jeugdzorg en de Universiteit Utrecht, heb ik in 2020 de stap gemaakt om mijn eigen onderneming op te zetten. Een spannend, maar gelukkig succesvolle stap.

Inmiddels heb ik een vaste groep klanten verzameld waarvoor ik uiteenlopende taken doe op strategisch, inhoudelijk en praktisch gebied. De verbindende factor tussen al mijn klanten is dat het allemaal creatieve, ambitieuze vrouwen zijn die klaar zijn voor een stap vooruit, het professionaliseren en laten groeien van hun onderneming en nog meer mensen laten meegenieten van hun creatieve passie!

All great changes

are preceded by

chaos

Mijn favoriete tools

Trello 2 way VA

trello

Projecten, contentplanning en andere lijstjes houd ik bij in Trello. Ik werk zowel met borden voor mijn eigen onderneming als met gedeelde overzichten samen met mijn klanten.

Planner Structuurjunkie 2 way VA

Planner

Om zicht te houden op mijn planning en afspraken maak ik gebruik van de Structuurjunkie planner.

Toggl 2 way VA

Toggl 

Om de uren die ik werk aan mijn (klant) projecten goed bij te houden gebruik ik de tool Toggl.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl