Podcast afl. 3: Van 1e contact naar succesvolle samenwerking

In de 2 way VA podcast neem ik, Yvette, je mee in mijn reis als virtual assistant.
Ik vertel over mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook inhoudelijk over het werken als (en werken met) een virtueel professional.
 

In deze derde aflevering vertel ik hoe ik de klantreis tussen VA en ondernemer zie en inricht. Het is een mooie maar ook grote stap om een samenwerking aan te gaan met een virtueel assistent, dus het van belang om dit traject doordacht in te richten. Ik vertel hoe ik dit aanpak, van 1e contact, via het onderzoeken van de wensen en mogelijkheden naar het daadwerkelijk starten. Wat kan je verwachten als virtual assistant en als ondernemer/opdrachtgever.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl