Podcast afl.5: Hoe vind je een écht goede VA

Zodra je als ondernemer de knoop hebt doorgehakt om op zoek te gaan naar een VA komt de onvermijdelijke vraag: “waar vind ik die dan?”. Ik vertel je in deze aflevering mijn tips voor het vinden van een VA die past bij jouw onderneming en jouw wensen. Als je zelf VA bent en deze aflevering luistert weer je dus precies waar jij jezelf in de kijker kan spelen om de leukste en fijnste opdrachtgevers te vinden!

Mocht je een opmerkingen hebben over deze aflevering of nog meer willen weten, je vindt me op Instagram als @yvette.2wayVA

In de 2 way VA podcast neem ik, Yvette, je mee in mijn reis als virtual assistant.
Ik vertel over mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook inhoudelijk over het werken als (en werken met) een virtueel professional.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl