Podcast afl. 6: Hoe combineer je meerdere klanten/loondienst

Een van de meest uitdagende dingen in het groeien van mijn bedrijf als VA vond ik het combineren van de het werken voor verschillende opdrachtgevers. Hoe zorg je ervoor dat je de zaken goed over je week verdeelt en hoe combineer je dit eventueel zelfs met een baan in loondienst. In deze aflevering vertel ik je hoe ik mijn planning indeel, mijn grenzen bewaak en zorg dat zaken niet door elkaar gaan lopen. Het is namelijk echt mogelijk! Ik werkt op een gegeven moment voor 4 klanten én daarnaast nog 3 (deels halve) dagen in loondienst en momenteel werk ik zelfs met 8 verschillende klanten. En dat past echt in mijn week, zonder te werken in de avonden en weekenden.

Mocht je een opmerkingen hebben over deze aflevering of nog meer willen weten, je vindt me op Instagram als @yvette.2wayVA

In de 2 way VA podcast neem ik, Yvette, je mee in mijn reis als virtual assistant.
Ik vertel over mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook inhoudelijk over het werken als (en werken met) een virtueel professional.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl