Podcast afl. 7 – Moet je als VA alle systemen en tools kennen?

Iets wat ik vaak zie in oproepjes voor VA’s is de wens/eis voor specifieke kennis van een programma of tool. In deze aflevering vertel ik hoe ik begon zonder enkele kennis van de systemen die mijn opdrachtgevers gebruiken en hoe me dat juist heeft geholpen. Ook licht ik toe welke winst er voor ondernemers zit in het kiezen van een VA die jouw systeem nog niet kent en vanaf nul haar kennis op gaat bouwen met jouw situatie als benchmark. Ik zie daar namelijk heel veel voordelen in!

Mocht je een opmerkingen hebben over deze aflevering of nog meer willen weten, je vindt me op Instagram als @yvette.2wayVA

In de 2 way VA podcast neem ik, Yvette, je mee in mijn reis als virtual assistant.
Ik vertel over mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook inhoudelijk over het werken als (en werken met) een virtueel professional.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl