Podcast afl. 8 – Werken met uurtarief, strippenkaart of pakket

Er zijn verschillende manieren om de samenwerking tussen VA en opdrachtgever in te richten. In deze aflevering vertel ik alles over de verschillende mogelijkheden, van losse uren tot een pakket, en ga ik ook in op de voor- en nadelen van deze opties. Daarbij kijk ik uiteraard weer vanuit beide kanten naar de situatie, zowel als opdracht als vanuit de VA. Waar moet je aan denken en wat is belangrijk voor een succesvolle samenwerking.

Mocht je een opmerkingen hebben over deze aflevering of nog meer willen weten, je vindt me op Instagram als @yvette.2wayVA

In de 2 way VA podcast neem ik, Yvette, je mee in mijn reis als virtual assistant.
Ik vertel over mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook inhoudelijk over het werken als (en werken met) een virtueel professional.

Privacyverklaring    |    Contact    |    KvK 77539257    |    Template by DreamBrand.nl